φασολακια διατροφη

Σε συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ, απόσπασμα του οποίου μεταδόθηκε στη ρωσική τηλεόραση, ο Πούτιν ανάπτυξε τις σκέψεις του επί του θέματος, επισημαίνοντας πως όσα θα πει ίσως να μην αρέσουν, όμως, όπως είπε, «αυτή είναι η άποψή μου».


«Καταρχάς, η πίστη μας συντρόφευε πάντα και γινόταν ακόμα πιο ισχυρή κάθε φορά που η χώρα μας, ο λαός μας αντιμετώπιζαν δύσκολους καιρούς. Υπήρχαν χρονικές περίοδοι μάχιμου αθεϊσμού, κατά τις οποίες οι ιερείς διώκονταν και οι εκκλησίες καταστρέφονταν, αλλά παράλληλα γεννιόταν μια νέα θρησκεία. Η κομμουνιστική ιδεολογία έχει πολλές ομοιότητες με τον χριστιανισμό, στην πραγματικότητα», είπε ο Πούτιν και εξήγησε:


ακουω αποφθεγματα

«Ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα, δικαιοσύνη: όλες οι αξίες που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, περιλαμβάνονται σε αυτή. Και ο ‘’Ηθικός Κώδικας της Οικοδόμησης του Κομμουνισμού’’ (ένα κείμενο με 12 κανόνες που ήταν διαδεδομένο την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης); Πρόκειται για μετουσίωση, ένα πρωτόγονο απόσπασμα από τη Βίβλο. Τίποτα καινούργιο δεν επινοήθηκε».




φασολακια διατροφη
τμήμα θεάτρου αθήνα

Comments